Canon EOS 1100D


Denna finfina kamera önskar jag mig i konfirmationspresent. Drömmer till och med om den ;) Haha, fattar ni hur sjukt, men så gör jag när det är något som jag VERKLIGEN vill ha. Har velat ha denna ett bra tag nu och tror faktiskt att jag kommer få den men ska aldrig ta något för givet!

nya sportskor

På onsdag så ska ju jag och moder till arvika för jag ska som jag sagt tidigare ta magnetrönken men då ska jag också få ett par nya BRA sportskor eftersom att mina gamla gympadojor börjar krympa (haha, lika bra att skylla på det... iallafall så har de varit trånga ett tag och det är dags för nytt!!) så då ska vi hitta ett par sköna och bra som boostar min längtan till härliga promenader.

Gärna liknande dessa (okej, detta är herrskor..) men det ska vara så att de är mjuka och lätta och som ett mellanrum mellan hälen och framfoten liksom eller vad man ska säga. Hope you get it?


Det är förövrigt bara tre dagar skola kvar för min del innan påsklovet och de är rätt jobbiga men jag överlever. Soprov på måndag eftersom jag inte gjorde det i fredags på grund av en sak som hände, tisdag har jag ingenting men på torsdag har jag ett skitstort noprov och så kanske det var något mer?

Simon & Garfunkel

Bara en av deras låtar men mamma ser på en dokumentär om dem nere denna lördagskväll och jag börjar fastna för dem. Detta är inte bästa låten men lyssna på den.

blommigt är vackert


jag kommer förmodligen bli sjuk. jag stretar emot så gott det går. varför gick jag barbent??
Iallafall så är detta dagens outfit...
klänning från lindex
skärpet är gammalt
klockan är mormors gamla
hade också röda converse


pictures





Umgås med clara nu. vi har tagit en del bilder men jag visar er tre stycken.
kram

123103

God morgon! Nu på morgonen så ska jag och mamma rensa ur min garderob (HALELUJAH!) och sen hoppas jag att Clara kan komma hit och hänga runt ;) Tyvärr måste vi elda också. Vårsaker som man hatar asså....
Senare ikväll ska jag plugga också till x antal olika ämnen, SUCK!
Jättemycket på mina naglar har brytits av också så är smått pissed of på det också. 6 av naglarna är skitkorta igen för de har skivat sig och skit. RÖV! Av någon anledning så pillar jag inte lika mycket på dem om jag har nagellack på dem så ska måla dem fina idag.

trevlig morgonbild, check

Dagens drömoutfit


typ såhär eller något. En tygkasse och converse är jag 100 på att det inskaffas i vår iallafall. Nu ska jag laga tacos!!


all my love


De båda byxorna på bilden + tygväskan vill jag verkligen ha! Något att köpa i stockholm kanske? Inte länge tills jag ska dra dit nu så hoppas mina bengar räcker till allt fint jag vill ha. Hahah ;) Sitter och fantiserar och säger "det ska jag köpa, det ska jag köpa" men sen köper jag det typ aldrig iallafall ;) Vill helst ha de svartvita byxorna och tygpåsen och matcha till en ärmlös blus från gina som är mintgrön, vita converse och rosa halsband och armband. Visar bild på allt tillsammans i nästa inlägg. Hugs!

fredagskväll med brorsan

Moa hängde med mig efter skolan så hon åkte precis hem till sitt... Blev inte så länge men mysigt var det :)
Eftersom mamma och pappa är på begravning så kommer de hem senare idag så jag och Albin ska laga tacos och jag ska snart ta ur och mabyyy i diskmaskinen också. Måste också städa på mitt rum som jag skjutit upp hela veckan, SUCK! Sen ikväll blir det väl att kolla på Let's dans eller något sånt om det inte går någon bra film.
Vad ska ni hitta på ikväll?

sovmorgon, lika underbart varje gång

Tja goingar!
Hur har eran morgon varit? Min har varit toppen. Har sovmorgon och mornade mig till åtta. Sitter nu och käkar kalla våfflor från igår. Haha, kalla är faktiskt också gott ;)
Börjar skoldagen ed ett soprov och avslutar den med hemkunskap.
Har på mig en fin sommarklänning idag också ♥ Vill bara att sommaren ska vara här nu! Typ skolavslutningsdagen och sen väntar ett soligt sommarlov.

kolla bara mönstret på den!

fina klänningar piffar upp det mindre fina vädret


skinnjacka - nice (vila)
klänning - lindex
skärp - gammalt
strumpbyxor - kappahl
skor - H&M

ziperall

Jag vill verkligen ha en ziperall nu. Funderar supermycket på om jag ska beställa en men är riktigt osäker. Har skrivit in en kod så jag får 250 kr rabatt sammanlagt.
Leopard i gruppen Jumpsuits hos Ziperall (JUMLEO0071-XXSr)
Funderar på denna men vet fortfarande inte... antagligen köper jag den inte men man kan ju alltid drömma..


jag borde - jag kan - jag orkar inte

Idag har 8an varit iväg till arvika och fått information om olika gymnasieskolor. Jag står fast vid mitt beslut om att jag vill gå estet teater, men om jag inte kommer in där så vill jag gå något som har med människor att göra. När jag kom hem igen så åt jag pan pizza och nu borde jag verkligen plugga resten utav dagen men jag vill koka en kopp te, läsa en mysig bok, och fortsätta på en teckning som jag började på igår. Varför ska det vara så förbaskat jobbigt att plugga. Men nu ska jag iallfall inte vara inne mer på datorn!
 
bild lånad från google.


All alone med rent skrivbord och en hög läxor som måste göras

Är aningen depprimerad då Clara åkte hem för några timmar sedan och jag satt där på mitt rum och kände mig all alone. Passade på att städa mitt skrivbord så jag kan sitta där med alla läxor och prov som jag måste plugga till under kvällen. Tyvärr är jag tvungen att stanna hemma ikväll när mamma och pappa nu åkt till mina goa grannar/vänner för att lämna blomma och sånt. Så sitter här, åter igen ensam - med min bror i huset då, men inte så att vi sitter och har en intressant konversation just nu.
Ska nog läsa lite ur boken Okända väsen ikväll också..om jag har tid (vilket jag alltid fixar att få). Det är verkligen så...man har bestämt att man ska plugga till något och sen ser man en frestande bok, film, dator, dagbok, navelludd, what ever som man tycker känns så mycket roligare och mer intressant än det man håller på med och börjar syssla med det istellet, haha.
Men ska göra iordning limevatten och börja kvällens arbete...livet är hårt.
bild på tösa från förut ;)

Nya böcker



Lösta gåtor och Hennes hjärtas väg blev mina för endast två kronor styck.

vill ha sommar





skinnjacka - vila│tubhalsduk - BikBok│strumpbyxor - kappahl│klänning - gammal från Lindex│väska - gammal

fika



vårat underbara fika. Clara tog marsipan och latte och jag beskvi och latte :)

bara lite få bilder från vårat fika förut. I nästa inlägg blir det outgiten.
kram

biblotek

Fina ni! Sitter på bibloteket medans Clara letar böcker att låna. Vi drog upp hit vid tolv tiden. Lunchade först på Rincon och sen gick vi ner till pingskyrkans second hand där jag köpet två böcker för 4 riksdaler.
Tog oss en sväng in på café Broms och fikade efter det och nu är vi här. Ska låna Anne Franks dagbok också. Kram


Dagens drömoutfit


Vad mer att tillägga? Plaggen är fina, glasögenen är mina, allt annat vill jag ha, det blir dem istellet för fredagens choklad ;)

Som ni där märkte så är jag kass på rim.
Ha en trevlig fortsatt förmiddag

God förmiddag/morgon

Det har krånglat hela morgonen med att komma in på blogg.se men nu funkar det äntligen :)
Idag kommer Clara hit och vi ska förhoppningsvis gå till sommarvik och få i oss årets första glasspinne/strut. Hoppas bara att det är öppet.... annars kanske vi går in till årjäng? :o
Idag är det molning och inte alls lika fint som igår då temperaturen var underbara 17 grader här hemma.
Ni får troligtvis dagens outfit idag eftersom min böbbe har kameran med sig hoppas jag.
yes yes, annrs då? Jag är grymt sugen på livet och vill bara ha gjort allting och kunna njuta men icke då. Rummet är ett kaos och jag känner mig äcklig så dags att fixa så man kan tycka dagen är kul!
KRAM


bilder lånade från google

aw, söt skit

Hittade denna bilden när jag var hos farmor och farfar och vilken söt liten sak jag var då ♥

dålig bild mwn what ever... ;)

inköp jag vill göra från BB



Allt finns inte i rätt färg men dessa saker - fast men olika färger på vissa saker, vill jag inskaffa i vår. Till semestern i sommar ♥ Skulle vara så underbart!!! Framförallt skorta, maxiklänningen och maxikjolen!!


vb


Nu är det igång. Kommentera bara "jag är med" eller liknande.
För större chans, länka tävlingen på din egen blogg.
Kram

Vinnare dras på söndag...


vad händer (och fötter) på bloggen det närmaste?


fint väder och en glad lisa

Hallooo på er darlings!
Hur har eran dag varit? Min dag har varit helt ok. Inte den bästa "WOW, älska dagen" - dagen men inte heller en jobbig dag. Det fantastiska vädret gör mig så himla GLAD!! Mindre glad blir jag deremot av alla prov jag har nu. Hade ett soprov idag - som vi fick använda kartboken till som tur var, på fredag har jag ett till soprov, den 4/4 har jag svenskaprov men eftersom jag ska ta magnetrönken då så har jag det den 5/4 istellet och sen är jag osäker när jag ska ha mitt noprov. Imorgon har jag iallafall en jäkligt behövlig och härlig studiedag som jag kanske (förhoppningsvis) ska tillbringa, i solen med en glass, med Clas (Clara..)!!

Ser mörkt ut på bilden men det är supersoligt och underbart egentligen!! :D

Big brother/jersey shore

Tjenaaaaa!
Imorgon blir det skola igen. Ganska skönt faktist, bara jag inte får ompalompa ont i huvudet eller vimsar runt yr som satan i gatan.
Sitter och ser på Big brother nu och ska sen se på Jersey shore. Men allra först; TEDRICKANDE!! ;D

hemresa idag

Idag åker jag hem! Ser verkligen inte fram emot resan hem. Vill bara teloporteras hem snabbt som attans så är det överstökat sen....
Men först ska vi käka middag här :)
Mamma och pappa kommer väl snart skulle jag tro. De har ju varit borta i helgen.
Nu ska jag skriva lite i en berättelse eller något tror jag.
HUGS!

smått och gott, tankar och idéer

Hej på er!
När jag kollade in denna blogg så blev jag så otroliiigt sugen på att sätta mig ner med tekoppen och teckna i timmar. Det var så himla länge sedan jag gjorde det. Om jag ska vara ärlig tror jag att senast jag satte mig ner och bara ritade på mitt rum (då det inte var skolarbete eller något sånt) kan ha varit i januari... Såklart jag gjort små kludder men inget seriöst.
Får ta och ta tag i detta någon dag!

Nu ska jag ta medicin mot mycoplastma i halsen som jag så fint har ( !¤/¤!&=/#87441&!/# ). Detta inom paranteserna visar min enorma glädje för detta. Hoppas ni läsare förstår min dåliga ironi.
Dock så är det förmodligen inte bara mycoplastma som är anledningen till att jag svimmat och mått allmänt PISS!
Men iallafall, kram på er och ha en mysig kväll!

Hon som jag i början av detta inlägg länkade undrade vilken bild jag skulle skicka in och det är denna. Har bara färdiga bilder på den i mobilen så ska lägga över dem till datorn de närmaste dagarna

så nu vet ni, även fast jag förklarar dåligt så får ni iallfall en förklaring

Uppdatringen har varit sådär dålig som den baar får vara i sånna här lägen som det är nu. Jag har mått piss de senaste dagarna. Onsdag, torsdag och fredag spydde jag supermycket och har haft vansinnigt med huvudvärk... Åkte till farmor och farfar igår och i bilden påväg hit så hade jag en plastpåse som jag och min mat som var i magsäcken dejtade i ungefär två timmar. Kunde typ inte sitta upp i bilen pga så hcekfbvhfe ont i ryggen och huvudvärk. Satt bara och storgrinade så när mamma ringde karlstad akuten igen så ville de att jag skulle åka dit igen men det sa jag bara NEEEJ till för jag orkade verkligen inte åka en timme till i bilen så de sa att det var okej till slut. Heh... Sov ungefär hela dagen.
Sen idag mår jag bättre men är yr och huvudvärk och lite illamående än men det går iallafall bättre.
Jag, farmor och farfar var nere i stan förut och jag fick tag i ett üperfiiiint block!! Blev tokkär i det så ni får se när jag kommer hem.
Kommer fortsätta vara dålig uppdatering ett tag nu.
Kram

Frukost på sängen

God morgon!! Vaknade idag av att mamma kom sjungande in i mitt rum och hade gjort frukost på sängen till mig! ♥
Idag blir planerna att plugga lite (för min mentor har samlat ihop böcker till mig och mamma sticker och hämtar det sen då), se på film (hehe, antagligen Breaking Dawn) och bara läsa bra böcker. Jag ska försöka läsa ur boken "Okända väsen" och mamma var så söt och köpte "Flicka med pärlörhänge" till mig igår! Så förhoppningsvis kan jag läsa lite i den också.

Andledningen till min kassa uppdatering

Känner att jag vill ge er en andledning till varför jag inte uppdaterat bloggen det senaste (typ... sen i förrgår men anyway..). Igår så svimmade jag på skolan igen och ögonen rullade bakåt och jag krampade. Ambulansen kom och hämtade mig och de körde mig till karlstad där mamma kom och mötte oss.
Där tog vi en hjärnrönken och sånt. Vi sov på patienthotellet och idag har jag gjort två till prover. De tog ryggmärgsvätska (först ger de en bedövning på huden och sen inuti med hjälp av en spruta och det gör djwebjwe ont och sen gör ännuuuu ondare där de tar av ryggmärgsvätskan så jag klämde superhårt på mamis hand! ♥) för att kolla borelia men det såg det inte ut som att jag hade och sen gjorde vi en EEG (tror det hette så?), då de har massor av elektroner på mitt huvud och så ser man mer om det är epilepsi och så. Det får vi svar på imorgon.¨
Iallafall så fick vi sen välja o vi ville stanna en natt till eller åka hem och då ville jag hem!
Jag och mamma tog en fika på Wanyes först och köpte en varsin bok i en bokhandel också.
Blir troligtvis ingen skola på resten av veckan för mig. Går som en gammal tant och har så jävla ont i ryggen. De gick liksom in i ryggraden och tog ut vätskan så... ja.

Hoppas ni har det bra

Big brother - förra veckans final

Hej! Jag ska kolla på förra veckans söndagsfinal med big brother nu. Någon som tittar på BB och kan svara på hur/när/varför kom Rodney in i huset?? Har inte sett ett avsnitt under hela veckan så undrar lite...

Förut så skjussade vi Marle och Ola till tågstationen och sen gick jag, mamma och pappa och fikade på Waynes. Fick även med mig senaste Twilight filmen "Breaking Dawn, part 1" hem. Så jag och pappa kollade på den när vi kom hem och sen har jag läst och skrivit lite dagbok.

Puss och kram på er! ♥


Ny dag, nya planer

Har varit hemma hos Clara under förmiddagen tillsammans med resten av familjen. Det var frukostfika och sånt. Vid fem tiden så ska jag på konfirmation. Egentligen är det övernattning men jag ska inte sova över pga lite olika andledningar...
Senare kommer jag lägga upp bilder på det jag köpte i stockholm och också lite saker som jag ärvt efter mormor eftersom jag fick en kommentar om att det skulle vara kul att se från Clara.

16e mars 2012

Morning morning godingar! Idag så har det ännu inte hänt något speciellt. Vi har ätit frukost...?
Om ungefär tjugo minuter så kommer farmor och farfar hit.
Ni vet varför det inte blir uppdatering idag.
Kram

lagom cool bild sådär ;)

home again



Ni får en passande låt med samma titel som rubriken. hehe


Hej på er föresten! :) När jag förut satt på tåget så kommer Ola och Merle där och då har såklart alla andra vetat om det så de åkte på samma tåg. Haha, det var kul att få träffa dem!
Sen mötte pappa oss på stationen och så gick vi fyra och käkade i mitticity. Sen åkte vi hem och har varit här en stund.
På tågstationen i Stockholm så köpte jag en av böckerna som jag lade upp här igår. Nämligen Okända väsen. Den är jättebra!!





cdon.com

hej på er mina fina!
Jag har varit ine lite på cdon.com och har lagt till lite saker i varukorgen. köper dock ingenting nu men någon annan gång.
Där ligger bland annat dessa saker:
90210, säsong 1
gossip girl, säsong 1-4
okända väsen, (såg den i butik för 169 kr och här kostade den 49 kr!!)
oskuld och erfarenhet

Det ligger något mer men orkar inte visa för det tar för lång tid. Nu är allt som fattas pengar att betala allt med ;)

tråkigt, vad ska man ha för sig?

Jag ligger nu på golvet och har skittråkigt. Blir ingen opera för mig ikväll utan bara vila. Mitt tåg går 08:25 imorgon så behöver iorförsig all vila jag kan få. Jag har redan köpt tidning idag så vill inte köpa en till men samtidigt är jag väldigt uttråkad just nu. Detta bev ju ett tråkigt inlägg dessutom.
kram

120314

God förmiddag godingar!
Allt bra med er? Med mig är det mindre bra... Jag är superförkyld och lite febrig, halsont osv osv så jag stannade hemma i Cinas lägenhet idag. Skönt det också måste jag erkänna men klart man ville vara med idag ändå eftersom att jag ändå åker hem imorgon och bara skulle gjort halva praoveckan. Men nu blev det ynka två dagar, som ioförsig var riktigt fullproppade med saker (varit borta från halv tio -på morgonen - och inte hemma igen förens elva - på kvällen. Vi har sett föreställningar, jag har kollat när de övat på en pjäs so först har premiär på påskaftons kväll och jag har sett då huvudpersonerna i måndagens föreställning sminkades och sedan såg vi den. Riktigt kul har jag haft även om det varit mycket...
Jag har hunnit springa i någon affär och då köpt färgen beloved från FACE stockholm och en svart kjol tll begravningen och sen lite andra småsaker.
När ag var hos Jojjo och Ullis fick jag förresten världens gulligaste present(!!!!!). Det var en goodiebag med ett påslakan där det står "guess hwo loves you" och ett block där det stod "all you need is love" med samma söta uggla på, sen fick jag grönt te, en H&M tidning, ett brev från Ullis och en plansh där det stod söta saker men papp"kassen" där allt var i var MINST lika fin! De hade nämligen pyntat den med bilder av oss tre, skrivit massa roliga/fina minnen och citat som vi har sagt och åh. Blev så himla överlycklig!!!
Så det gör att jag fortfarande eär glad trots sjukan..
Massor av kramar och pussar till er alla.
Nu ska jag nog gå ner och köpa en tidning i en liten store precis utanför.

beloved från FACE Stockholm, bild när jag kommer hem ....


ännu en dag i ljuvliga Stockholm.....


mobilinlägg; jag sitter på tåget och har så lagom kul


ont som satan

AJAJAJAJAJAJAJJJJ! Jag har sjukt ont i min tand. Fick det helt plötsligt och nu dör jag av smärta typ. Nu lider jag och säger därför godnatt till bloggen!

Grease

Tja snyggisar!
Clara tog med Grease hit så vi har sett på den och dör lite för gud vad jag blev kär i filmen!
Har nästan packat klart föresten.
Sitter nu på mitt rum tillsammans med Clara. Jag är nyduschad och sitter i mysigt nattlinne ;)
Nu ska jag skriva lite dagbok medans Clas gör ett inlägg påsin blogg.
Kram ♥

PS! Imorgon sticker ju jag till Stockholm så då blir det inte särskilt bra uppdatering - om ens någon alls, DS!

omg!!!!!!!! Dessa skor var alldles för fina...


Dessa skor hittade jag imorse när jag blädrade igenom en H&M tidning medans jag tog en tugga av en macka. Jag älskar dem! 299 kr kostar de så de är ju inte sådär SUPERdyra..? Tror jag ska köpa dem till min skolavslutningsklänning. Det skulle vara superfint ihop och gula eller oranga naglar till det.
Tror inte jag köper dem under denna veckan för måste köpa en svart kjol till begravningen då. Om jag inet tar jeans då så att säga.

Vet att jag visar många internet bilder på kläder och sånt nu och förstår om ni inte tycker det är så kul att kolla på. Hatar själv att kolla på sånna bilder på både andras och min egen blogg men lägger liksom upp det ändå. Kanske för att komma ihåg vad jag gillat eller drömma om fina plagg. Haha, hejdå


varför var jag så korkad och ställde klockan en timme tidigare?!

Good morning!
Har sovmorgon så kunde sova till åtta om jag bara inte hade ställt det dumma alarmetpå sju istellet i tron om att det var torsdag idag....
Idag blir det en riktig myskväll så jag hoppas att skoldagen riktigt flyger fram. Orkar inte med alla sega lektioner. Egentligen är nog hemkunskapen den segaste eftersom den är på två timmar och dessutom jobbar man i grupp... Ibland gillar jag att jobba med andra men ibland, jag blir bara sjukt irriterad. Haha,så har det alltid varit av någon andledning.
Jaja. Jag och Clara sitter och smsar nu.
Igårkväll gjorde jag iordning lite olika outfits som ska ed ner. Det blev typ två, tre stycken bara men fortsätter idag. 
Nu ska jag kolla runt på lite olika sidor innan jag gör mig iordning för skolan.

och vad är det där???

Upptäckte nyss att jag har som en "kula" bakom ena örat. Den är lite mjuk samtidigt som den är hård och på andra sidan är det ingenting. Den gör inte ont. Det är som en bula fast ja, den varken känns (såvida man inte trycker på den för då känns det bara konstigt, och den är som sagt lite mjukare.
Vet inte varför jag skrev detta.
kram


Det hör ju våren till...


Jag ska försöka köpa mig ett par converse någon gång under våren. Har ett par röda (och ett par gula som jag fått av sofia men de är liite trånga...) men ska i vilket fall köpa ett par nya också. Vet dock inte vilka. Det står mellan dessa tre eller ett par blommiga om jag hittar. Svart är ju alltid bra att ha men vitt är mer vår och somrigt och amerikanska flaggan är ju bara ja, snyggt.... Så vilket par tycker ni? :)

Gina tricot ♥

kikade in på Gina tricots hemsida och detta är vad jag verkligen vill ha därifrån nu!

Bara roliga saker resten fram till nästa fredag!

Imorgon kommer Clara hit och vi har film/tjej -tid! Hur kul? :D Sen på lördag sticker jag som ni vet till Storstaden och är där till torsdag och har kul. Träffar mina älskade syssligar också ♥
Fredagen kommer förmodligen mest innehålla tårar....


Har spelat sims i någon timme (USCH PÅ MIG!!!!) och annars har jag typ bara suttit och skrivit och lyssnat på musik. En sak som är rätt trist är att jag måste PLUGGA under veckan som kommer-.- Har prov veckan efter.
Nu sitter jag bara och drömmer om en systemkamera för gosh vad jag blev fotosugen och vet inte om tanken på min dåliga mobilkamera är så lockande...
Vet att jag låter som en kräsen idiot när jag skrev det men skulle verkligen vilja ha en riktig system asså. Tänk er; sommarkvällar med kameran och man tar 478141 fina bilder vid vattnet och solnedgången och fina somriga outfits och gahh, vill bara ha sommar också nu ju!
Vad är det här liksom, typ 5 dm snö???
Aja, hoppas ni har det fint ♥

Duschen skriker efter mig...

Nu sticker jag ner till duschen och gör mig ren och fräsh. Känner mig sjukt äcklig.., vet inte varför.... Ska iallafall göra hårinpackning, ta bodyscrub osv osv.¨
Ha en fortsatt fin kväll mina kära ♥

Allvarligt talat, what the..?!?!

love romwe

Colorful Dots Print Chiffon Shirt
USA National Flag Blue Shirt
Mock Pockets Light Blue Vest
Peacock Pettern Print Leggings
Tänk er de byxorna med typ en snygg jeansskjorta eller nått. Har drömt och mönstrade byxor sen i höstas så NÄSTA gång jag drar till stokcholm ska jag försöka inskaffa sånna. Om jag nu inte hux flux skulle få hem de här i brevlådan gratis ;)

vilken färg föredrar ni?


Bild från http://lindaaaa.blogg.se/.
Jag är förälskad i båda färgerna men black orchid är det jag tänkt att köpa men nu ser jag ju färgen beloved från FACE och gillar den med....
Vilken föredrar ni? Jag är så osäker på mitt val nu..


Skapa hemsida?

Jag och min bildlärare sitter och pratar om att vi ska skapa en egen hemsida för bilden. Rätt kul idé så jag har grejat lite med designen (headern) och vi får väl se vad detta leder till.
När jag kommer hem så ska jag försöka hålla mig borta från datorn eftersom jag var så korkad igår.. Haha.
Nu ska jag kolla lite bloggar och sen låta Moa skriva på sin blogg.
kram ♥

smygtitt på vad jag gjort. Haha, de flesta ser väl men what ever.. :p

idiot som jag är!!!

Vad håller jag på med?!?!? Jag kommer gå runt som en zombi imorgon bara för att jag är vaken nu. mrr.
aja, har spelat sims hela dagen typ. Väldigt idiotiskt det också.....
Nu ska jag sova.
godnatt

egen Gympalektion

Sitter i datasalen med klassen och tre av oss tjejer ska planera en gympalektion tillsammans. Vi har lite planer :p
Ska vara social nu.
hugs

Ladda mobilen och sedan invänta morgondagen

Jag är sugen att sätta mig och rita just nu men har samtidigt ingen lust med det. Och om jag inte vill helt så blir det bara jättedåligt.
Snart ska jag se på big brother och ladda mobilen men ska nog sova ganska snart också.
Jag är trött som busen. Kanske för att jag suttit och tårar runnit i en timme på mig eftersom jag har haft ett nattlinne nära som luktar mormor ♥ Ska även sova i det inatt.
I tre nätter nu har jag drömt att mormor har dött igen. Varje natt... En natt så uppstod hon igen men sen så dog hon på precis samma sätt som hon gjorde i verkligheten igen.
Vet inte varför jag skrev det här. Antagligen för att det är skönt att få ur sig det.
Kramar till er!

inspiration






bilderna kom då jag sökte på mode inspiration på google (förutom den översta bilden som kommer från chicy)

♥ c h i c y shop ♥



SALE-Leather Detail Shirt




bild på sakerna på Listan




Min lista

Vad jag ska köpa när jag ska till stockholm denna gång;

läppstiftet med färgen black orchid (make up store)
hårnålar
något fint nagellack i vinröd/lila färgar (H&M har en perfekt färg!!)


Tror nästan det räcker så för nu om det inte blir inpulsköp av någon snygg (typ mintgrön) tröja eller nåt!?! :D Eller kanske en värka men ja. Dessa saker som står över ska jag verkligen ha för det har jag letat efter länge.


rosor på fötterna

FESTSKOR - NELLY  SHOES / ZOE - NELLY.COM
Såg dessa fina skor som clara visat i sin blogg och helpes. Vill verkligen ha dem till skolavslutningen eller konfirmationen eller nåt.
Vad tycker ni, hiss/diss?

bara bilder





Kan inte hålla mig borta....

Okej, meningslöst att inte göra inlägg då jag faktiskt inte gör någoting annat ändå ;)
Underbart det skulle va att komma hem och göra lime med is vatten nu. Vill typ bara vara ute i det fina vädret också. SÅ underbart. Nej, ska nog dra tbx till franskasalen nu.

bild från stockholm i november. Snart ska man sticka dit igen. Till helgen faktiskt. Härligthärligt ♥

Inget spotify, inget arbete

Sitter i skolans datasal med franskagruppen men spotify funkar inte!!!! Är sjukt irriterad på det och jag hatar franskaövningarna så glöm att jag gör någonting. Gillar verkligen inte franskaövningarna vi har.
Nu ska jag fortsätta deppa isönder och bli glad igen när skolan är slut

Förut så hade vi bad tydligen så jag, moa och kaja käkade pizza i årjäng innan och sen köpte vi ben & jerry fish food! ♥♥♥♥ Den var supergod. Det är chokladglass med typ smält marchmellow och choklad fiskar i!
Men som sagt, hejdå

.

Bjuder på två bilder sisådär innan läggdags



Dagens outfit



Mina fingrar är inte lika feta som de ser ut på bilden. Allvarligt, verkligen inte!!! Men ljuset visar annat och sen pressar jag typ ihop dem^^

jeansskjorta, ring med kors - BikBok
jeans - Kappahl
halsband, klocka, ring med vit sten - mormors gamla
ring med "vingar" - Ur&penn

120304

Jag har lite ont i magen men överlever nog dagen iallafall :p
Om siså två timmar så ska vi till kyrkan. Jag skrev inget bra igår utan allt blev bara blöja så hon frågar några frågor istellet och det blir nog också bra :)
Vaknade föresten vid sju tiden idag och försökte somna om så sov oroligt till åtta istellet. Hade lust att vakna vid tio idag men nejnej....

Massa saker virvlar runt i mitt huvud just nu för det är så att en sak tar upp ganska mycket tid (nämner det inte på bloggen pga personliga själ) så om det blir dålig uppdatering så vet ni varför.


köpt igår och iförrgår

block, Toria - 16 kr
sminkborttagningsservetter, toria - 26 kr
smink och nagellacksbortagning, apoteket (inte säker på priset eftersom mamma köpte)
tre nagellack, alexanders - 3 för 50 kr (25 kr/st)


fin musik & annat

Sitter och lyssnar på underbar musik.
Some die young - Laleh
Without you - Lana Del Ray
Lyssna på dessa låtar! Jag älskar dem. Blev föresten grymt sugen på att matcha ihop outfits på något snyggt sätt då Clara skrev något sånt på sin blogg. Jag vill inte ut i affärer och så utan bara sätta ihop perfekta outfits. Ångrar lite att jag inte köpte en supersnygg schal inne på Vero moda. Hittar tyvärr ingen bild på den på hemsidan men den är sådär påskig och fin. Kanske finns den i stockholm eller kvar till nåsta besök i töcksfors. Eller så klarar jag mig troligtvis alldles utmärkt utan den... Haha
Nu ska jag iallafall göra iordning outfiten för imorgon och sen skriva det jag ska säga imorgon och sen blir det melodifestivalen resten utav kvällen.
 

Vad jag gillade bäst


Det var en tjej som frågade vilken av sakerna jag köpte som jag gillade mest och ärligt talat så gillar jag allt väldigt mycket. Älskar ringen med ett kors och jeansskjortan men också det grymt snygga linnet och den sköna koftan. Kan inte riktigt bestämma mig faktiskt...
Men ja, hehe.
Vad gillade ni mest?

juliah strand


klicka på bilden för att komma till hennes blogg. Jag är med och tävlar om dagens blogg om ni undrar :)


våren blir varmare och imorgon är det sommar

Jag har varit ute och gått en sväng. Ska om ett tag fräsha till mig i duschen.
Ikväll är det melodifestivalen. Får se hur mycket jag kollar....
Imorgon i kyrkan så ska jag läsa upp en text jag ska skriva om hur jag tyckt limalägret var och även filmen vi gjorde (när jag spelar gravid) visas upp. HAHA!
Jag ska nog ta på mig svarta jeans och jeansskjortan då :) Och fullt med dundersnygga ringar till det!!


new clothes




dessa två saker är från BikBok och jag fick de när jag köpte andra saker där :)
bandeubh - BikBok
super oversizekofta - BikBok
framsida
baksida linne - BikBok
jeansskjorta - BikBok
dounat - Glitter
strumpbyxor - Kapahl
tre par trosor - Kapahl

Yes, det var vad jag har köpt idag. Dounaten, linnet och koftan tillsammans med ett par jeans är vad jag ska ha på begravningen.


på bara ett ögonblick kan din värld förändras. Tänk på det. Ta vara på det.

God morgon!
Solen skiner ute och jag är på topphumör. Om ca en timme så drar jag och mamma till töcksfors. Vill få tag på en fin klänning till mormors begravning som jag tidigare nämnt, och också kanske något annat snyggt. Skulle ju vara perfekt om jag kunde hitta mitt drömläppstift nån gång också... Kanske nåt snyggt smycke på indiska hänger med hem?
Ska också få tag på några trosor och nån bh tror jag. Ehh.., får se vad jag köper för vill ju väldigt gärna ha kvar pengar då jag sticker till Stockholm!!
Nu ska jag göra mig iordning. Massor av kramar och pussar till er.
morgonbilden ;)

Går och lägger mig tidigt babes.

Mina naglar är nu målade mintgröna och jag känner bara att jag vill borsta tänderna och sen gå och lägga mig.
Imorgon, efter att vi varit i töcksfors och letat efter begravningsklänning, så ska jag ta tag i mitt liv och börja träna. Känner bara hur jag sakta men säkert börjar må sämre så nu ska jag göra något åt detta. Punkt slut och ha en trevlig kväll.


vart i årjäng

jag m nyss hem efter att ha vart i Årjäng. Jag har köpt en choklad och lite apor och sen gick jag in på alexanders och köpte tre nagellack. Ett mintgrönt, ett mer turkost och ett nude-brunt-beige't :) Nu käkar jag tacochips doppat i cheesedip.
Mamma köpte förut smink och nagellacksbortagning.
Ikväll är det skavlan som gäller och kanske nån go film.
bild från när jag var ute och gick förut. SÅ härligt ♥

behöver luft

Nu får jag huvudvärk när jag lyssnar på musik t.o.m och då är detväl ändå tid för en promenad. Som jag tjatat om det under dagen så nu tag jag tag i det och gör det.
kram och vi hörs senare.

repriser av BB

Hej finisar! ♥
Jag sitter och kollar på repriserna av Big brother som jag missat. Äter en klementin också. Idag måste jag verkligen gå ut på en promenad och ta fina bilder. Det har kommit tussilagos till lilla Årjäng har jag hört. Så under promenixen sen så får jag hålla utkik :)

ps! Det är klarblå himmel och 5 grader ute. Här om dagen hade det vart 13 grader här :D

känslor som pågår inom mig

Vaknade på stålande humör. Verkligen asså. Glad över det superfina vädret och bara allmänt glad. Jag dansar ner för trapporna och vidare ut genom dörren för att hämta posten i nattlinne. När jag får posten i min hand blir jag först lite nerstämd eftersom två brev står det Kerstin (mormors adress och allt...) och sen bredvid står det med bläck "eftersändes: Barbro (och vår adress)". Det kändes verkligen som två knivhugg rakt i hjärtat. Blädrar vidare i högen lite försiktigt, rädd för att hitta ett till av dessa brev, men kan inte sluta le mitt i smärtan då jag ser två brev till mig. Ett från mitt fadderbarn Odilia från Indornesien och ett från mina fina sysslingar johanna och ukrika! ♥ Ni är mina räddare i nöden.
När jag kommer innanför dörren igen så sätter jag mig framför datorn, lite mer nedstämd än sist jag var innanför dörren och sätter på glad musik. Får se hur detta hjälper nu. Men att förlora en av de människor som har varit ens mormor, bästa vän och största förebild är svårt och jag känner på mig att det kommer vara en procenss som tar lång tid att läka....

nu är jag hemma igen.

God afton på er mina fina!
Jag har kommit hem från Lima nu. Skönt att vara hemma igen även om Lima alltid är lika underbart!!!
Jag kanske borde berätta om en sak jag gjorde.... Jag, Johanna A, Eline och Mathilda stod och snackade och skojade om saker så säger jag "men vi går in på ica och låtsas att jag är gravid eller nåt!?!". Så en stund senare så går vi + en av de goa ledarna, Anna, in på ica butiken och jag pressar ut magepipen med all kraft och hämtar först ett blöjpaket och sen går jag fram till en som jobbar där och håller på att packa upp saker i en hylla (kille såklart ;D) och börjar typ stöna sådär som man tänker att man gör när man får en värk. HAHAHAHHAHAHHAHAHAHA!
Men iaf, det var sjukt kul. Vi filmade i smyg och på spexkvällen igår så visades filmen upp och efter gick jag upp på scenen där lägerchefen stod och bara "mitt barn ska ju ha en pappa och idag är det ju skottdagen och då är det ju så att det är damernas" och sen gick jag ner på knä och friade. Återigen; HAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA!!!


Lägret har varit så kopiöst kul, VERKLIGEN! Men hoppas ni får en dunderskön fortsättning av denna kväll.
KRAM!

RSS 2.0