soprov imorgon....

bild sen i mitten av april på mig och mamma ♥

Imorgon så har jag soprov. Jag har pluggat till det i storsett sen jag kom hem, med undantag från när jag och bror lagade mat.
Vid sjutiden så ska jag iväg till kyrkan för jag ska på informationsträff om konfalägret och sånt.
Men ha det nu så bra så fortsätter jag med pluggandet.


dagen

Hej på er!
Bloggade inte igår pga att jag svimmade på skolan igen så det blev Karlstad hela dagen. Men vi ska tillbaka nästa vecka och ta sömnEKG osv... så allt är bra med mig nu förutom att jag är så otroligt trött. Men inte så konstigt, hela kroppen slits ju verkligen ut av det här.
Men under håltimmen idag så var jag, Kaja och Moa uppe i Årjäng och lunchade en varsin kycklingsmörgås och pratade massor ♥
Tyvärr var bilden Moa la upp på facebook för ful (Kaja, var ju fin med sitt leende men jag själv såg en aning ut som ett babianarsle...) så den bilden läggs inte upp här....


27





bilder via google and tumblr


Nu är det bara 27 dagar kvar till underbara semestern ♥


trötthet

Jag är trött som tusan vilket är helt stört eftersom att jag igår slocknade vid sju(!!) och sov till tio. Sen var jag vaken i ett par minuter så jag hann placera mig i soffan för att se på Big brother men sen somnade jag igen och vaknade vid halv och sen somnade jag igen och vaknade elva och då gick jag upp och la mig och sov hela natten. Jag känner att min kropp är helt utmattad så ska ta en kopp te och sedan sova igen tror jag för det är så skönt. Min kropp måste få vila nu så att jag inte bara kör på trots att kroppen inte orkar med...
Om 28 dagar åker jag utomlands. GOSH, så jag längtar!!!

 via tumblr


konfirmation

Kvart över tio kommer Moa hit för att hämta upp mig och sen sticker vi på konfirmation och firar Kaja. Det blir kul. På mig har jag en rosa/röd långklänning från H&M, ringar från indiska, bikbok och en som jag ärvt av mormor och skor från Vagabond.
Jag tar med mig kameran så ni får bilder på allt senare. Sålänge får det räcka med en webcambild.

Lockat håret har jag också gjort och igår under Eurovision (WOOHOO LOREEN!!) så gjorde jag små miniklätor i mitt hår, men hann inte med hela håret utan "bara" nio på varje sida så det är liksom lite blandat med vanligt hår i frissyren. Tycker ju att det är så fint när de i t.ex afrika har det fast de flesta har löshår också i så ville prova själv. En av mina vänner hade nyss varit i Afrika och gjort det så ville bara testa. Var väl typ det jag ville säga. Puss hej!


EUROVISION - de gamla tanterna från Ryssland är så gulliga ♥

Dagen har varit en riktigt otroligt slappdag. Jag har slötittat på tv, surfat på nätet, legat ute och solat, läst och njutit. Kan inte säga att dagen har varit bra för det har egentligen varit mestadels seg. Funderat hela dagen på om jag skulle gått ner och tagit ett bad eller inte men ville inte göra det ensam så stod över det. I sånna här lägen vill jag ha en syster eller ett småsyskon att hela tiden ta hand om så att man inte blir så rastlös. Men nu är det inte så, så jag tillbringar min kväll framför eurovision och hejar på sverige. Ska kanske ta och steka lite köttbullar och koka spaghetti också.
Ha en fin kväll så hörs vi mer imorgon!

vita blommor blir till äpplen

Gårdagen var helt fantastiskt bra och vi hade skitkul. Idag ska jag helt klart njuta av det fina vädret och ikväll blir det Eurovision!
Vi har ett äppelträd där ute som är helt överfullt med äppelblommor (heter det så?), så nu vill jag ha en systemkamera att fota allt det fina med. Bara ett par veckor kvar nu.

bild lånad från google


25e maj 2012

Jag har sovmorgon som varje fredag idag. Och alltid är det lika skönt. Kan inte förstå att det enbart är 20 dagar kvar tills sommarlovet. Låter det inte galet? Och strax där efter någon gång så äger jag en systemkamera (!!). Bilderna som kommer upp på bloggen nu är nämligen från min fina Claras kamera.
Nu ska jag måla lite nagellack på mina naglar innan jag far iväg på fin cykel till skolan.


sol och bad med Moa och Olivia

Ska snart ner och bada med två fina vänner. Ha en bra dag fina läsare ♥


Nu är sommaren här på riktigt!

Hej på er!
Vädret är ju helt fantastiskt, inte sant? Idag har jag och mamma varit i Karlstad för jag skulle till sjukhuset och kolla min rygg. Efter det åkte vi till en park och fikade lite, sen drog vi till Duvanhuset där jag skulle kolla på ett par skor som jag såg i en tidning men de var tyvärr inte alls lika snygga som förväntat (det fanns deremot MASSOR av rea - halva priset - och där fann jag ett par andra boots och ett par vita pumps med röda detajler. Ni kommer få bild på det snart men det kan dröja ett par dagar). Sen gick vi till en bokhandel för vi skulle köpa present till pappa och lite böcker om toscana som vi ska resa till i sommar. Där köpte vi också på oss fyra pocketböcker (ni vet, ta 4 betala för 3 erbjudanden) och då tog jag en bok av Carolina Gynning - Laura, flickan från havet och det jag har läst ännu så kan jag säga att den är skitbra, men VÄLDIGT hemskt...
Efter det så lunchade vi på Freden! Men sen åkte vi allt hem. Har haft en toppendag med mami iallafall och när vi var tillbaka hit så låg vi ute i några timmar och solade.


grön rurvig sak

Imorse cyklade jag till skolan på mammas röda cykel ♥ Under alla rasterna så satt vi ute i solen så mina axlar samt nacke har blivit brända. Efter skolan så var det tjejgrupp då vi sydde bibelfodral. Jag har det ballaste av alla kan jag lova. Sen cyklade jag tillbaka hem igen.
Kollade nyss tempen och tro det eller ej men den visar 30 grader!!!

god afton


Kolla på min underbara lille kompis ♥


Dagen idag har varit en lugn och relatift bra dag. Jag har fått två brev från två fina sysslingar. Jag har fantiserat om att jag haft min framtida systemkamera till hands. Jag har njutit av det vackra vädret och jag har suttit framför denna hopplöst beroendeframkallande manicken som kallas DATOR!


vännen på besök



orkar inte ha så många bilder, men detta är iallafall dagens outfit
jacka - marknad i trollhättan │ jeansskjorta - bikbok │ halsband - gjort själv │ byxor - kappahl │ skor - H&M

åh, känner mig som en våtservett

Ja, just det! Efter att ha sovit i chipssmulor och sånt trevligt hos olivia så har jag lite ont i magen men vad gör väl det!? Det händer ju inte SÅ ofta att man är på tjejkväll. Men jag har haft en mysig kväll med tjejorna.
Vid ett tiden så kommer bästis hit så ska vi umgås efert att hon varit borta i Italien i en vecka.

Detta pärlhalsband tycker jag faktiskt är rätt snyggt och jag gjorde det när jag var på språkresa i Englad för två år sedan.

ikväll blir det film med tjejerna!!

Har idag städat vidare på mitt rum och sånt. Ikväll så ska jag, Moa och Olivia ha film/tjejkväll hos Olivia. Tyvärr kunde inte Kaja hänga med men...
Det här ska bli riktigt roligt eftersom jag inte kunnat vara med tidigare gånger pga olika anledningar.
Nu ser jag på någon dålig film som går men ska snart sätta på Solsidan-boxen. Underhållning på hög nivå det där ;)

bild sen i somras/höstas någon gång.


nu kör jag på som vanligt igen

Nu måste jag sluta uppdatera så skitdåligt!!
Idag vaknade jag vid tio tiden och vid halv ett kom mami och hämtade mig å stack vi och handlade. Jag köpte två tidningar och en ben & jerry som jag suttit och njutit av. Så det är det som är mitt fredagsmyyyys idag.
Ikväll kommer vi få gäster så jag ska baka min kladdkaka och bjuda på. Förövrigt ska vi grilla.
Jag är sugen på att bara springa runt som en idiot och typ skratta högt (haha, wtf?!). Jag tror att jag är lite psykist sjuk för får någon annan människa verkligen lust så att det gör ont i hjärtat att bara börja skratta och gråta och allt samtidigt. Jag mår bara så bra just nu och har egentligen ingen anledning... Men varför ska jag ha det? Livet är gott och det är lika bra att njuta till fullo av det!

Jag ska måste bara säga det att uppdateringen här börjar ju som sagt suga och det gör statestiken också tyvärr... Men när jag blir tillbaka helt igen med samma goa uppdatering och allt det så kommer jag att ha en frågestund här på bloggen så håll kvar och tro inte att jag övergivit er eller nåt darlings! ♥






Det jag försökte säga med dessa bilder var puss och att jag älskar er! Men som ni ser så gick det inte så bra.. Nåväl, nu ska jag baka kladdkaka

arvika





konfaskor (SNYGGA Va??!) - vagabond
hårborste - lindex
trosor - kappahl


Har förövrigt fikat med min kära moder på nordells idag och haft en allmänt trevlig dag!


120515

gokväll gullepluttisar! ♥

Jag ändrade nyss design så denna har jag INTE gjort själv. Men ville ha något mer vår/somrigt så detta passade bra.
Idag efetr skolan så hängde jag med Moa hem och så. Vi hade det möjs!
Nu har jag ingen mer skola under veckan vilket är obeskrivligt skönt!! Imorgon sticker jag till Arvika för att rönka min rygg och sen tar jag och mor en sväng runt i affärerna fär på jakt efter konfaskor och så tar vi kanske en räkmacka på Nordells eller något sånt mysigt.


LALEH ♥

Nu mina vänner har jag inte uppdaterat på ett par dagar. Ber om ursäkt för det men var borta fredag-söndag och när jag kom hem ville jag bara få vara utan dator och allt sånt.
Sitter och lyssnar på Laleh iaf. Ganska trött och sliten dessa dagar men tur att jag bara har skoldagen imorgon kvar denna veckan och sen är jag ledig!!

hemkunskap

tjeeenare! Kom precis hem från skolan. Så skönt med helg. Dock kan jag ju inte riktigt vila ut eftersom det är konfa.
Hade hemkunskap som sista lektion och maten blev inte så jättegod. Asså köttfärsblandning som man häller i pasta... njeee.. men är supermätt och måste ändå laga köttfärssås med spaghetti om en timme. SÅ TYPISKT att man ofta prickar i samma mat.
Men ska lägga mig i min säng nu ett tag och vila ut medans jag kanske skriver lite dagbok eller något. Eller så packar jag allt nu, det kan också vara smart.
Ha en underbar helg allihopa ♥


dagens outfit (webcam)




jeans - carlings
linne - bikbok
kofta - lindex(?)
skärp - gammalt
väska - accent



GOD MORGON!! ♥ Vaknade vid halv åtta trots att jag har sovmorgon fram till tjugo i elva:o Hehe. Har inte fått ett piss gjort idag förutom att jag har haft fullkomlig panik eftersom jag verkligen inte viste vad jag skulle ha på mig så det fick bli något färglöst men ändå helt okej fint. Orkar inte stryka linnet heller så det är skrynkligt. Men nog med klaging!
Igår gick jag vårruset och jag är nöjd över mig själv! Trodde aldrig att jag skulle vara med i en tävling så men jodå! Är så nöjd över att jag faktiskt kommit igång med träningen också. Nu är det bara att fortsätta så!

Idag har jag konfa hela helgen så tyvärr blir det inga inlägg såvida jag inte hittar på och gör några tidsinställda.
men nu måste jag snart käka frukost för om ungefär en kvart drar jag mig mot skolan med ett vackert paraply som sällskap och musik i öronen.
KRAM

hål i öronen vänner






Ja, här ser ni mig och min lille majabaja på bild. Och om ni kollar mitt öra på nedersta bilden så ser ni ett örhänge och det stämmer(!!!), jag har tagit hål i öronen idag. Jag är så glad. Eftersom olivia filmade det så finns det chans att det kommer upp på bloggen.
Men ja, är hos maja nu så ni vet.
KRAM

WIP






Vad tycker ni, HISS/DISS?

Hål i öronen

Imorgon ska jag upp till Alexanders och höra när de har närmast tid på att ta hål i öronen för om det är denna eller nästa vecka så kommer jag göra det innan sommaren men om inte så ska jag göra det efter. HOPPAS verkligen att de har tid för det skulle vara så kul att ha hål i öronen under min konfa. Trodde aldrig att min moder skulle gå med på det men det gjorde hon! ♥
Det var väl typ det jag ville säga, nu skriker duschen efter mig så ska hoppa in där och fräscha till mig eftersom jag och mamma var ute på ett powerwalk förut.
KRAM

8e maj 2012

God morgon!
Vi ska faktiskt skicka tillbaka skorna som kom igår eftersom att de var ganska trånga så ska vi beställa i en storlek större.
Idag efter skolan är det tjejgruppen och där ska vi göra t-shirts till vårruset som vi ska vara med på!! Det ska bli sjukt kul!
Ha det bra, kram♥

Bättre bild på outfiten sen igår.

jeffrey campbell LITA




omg-omg-omg-omg-omg-omg-omg-omg

Vill bara säga det att mina jeffrey campbell LITA är på posten och mamma hämtar dem snart så hon kommer snart hem med dem!!! Jag är så himla exited att se dem. Mina små älsklingar. Jag kan inte förklara denna överdrivna känslan. Men har seriöst velat ha dem i över ett år. Det är ju inte precis så att man bara "åh, de såg okej ut. Aja, jag beställer de väl då" utan för mig är detta "OMG!!! JEFFREY CAMPBELL SÅ SSSSSSNNNNYYYYYYGGGAAAAAAA!! DREGGEL DREGGEL DREGGEL DREEEEEEEEEEEGGEEEEEEEL"... Ja, ni kanske förstår?

Okej, detta blev ett lite för flummigt inlägg. What ever, nu får ni detta ändå. Visar bild på mina darlings såfort de är i min trygga famn!! ♥♥♥


Dagens outfit




jeans - carlings
ärmlös skjorta - gina tricot


bästis har varit här under dagen! ♥

På förmiddagen låg jag och mamma ute i solen och läste (och försökte få lite färg...) och sen vid två tiden kom Clara hit. Vi gick till sommarvik men kiosken var tyvärr stängd så Albin skjussade oss till Årjäng så vi köpte glass där istellet! :D
Sen satt vi ute i två solsolar nästan hela tiden och läste/skrev/pratade.
Dagen har varit chill och skön.
Nu ska jag upp och se på big brother det sista innan jag går och lägger mig.

Ps! Skulle tro att jag får mina jeffrey campbell LITA imorgon! ♥♥♥♥


6e maj 2012

God morgon underbaringar! ♥

Farmor, farfar, jag, mamma och pappa sitter vid matbordet och pratar om resan i sommar. Det ska bli så himla kul och hääärligt. Tre veckor att resa runt. Tycker väl att det ska bli lite jobbigt att sitta i bilen så mycket men tur är väl det att vi stannar också ;)
Idag är vädret underbart och jag vill tillbringa den utomhus. Men nu ska jag hitta på någonting.
PUSS OCH KRAM!


shopping stockholm 2


halsband - 129 kr, Gina tricot
linne - 149 kr, BikBok

3 nagellack - 99 kr, gina tricot
läppstift - 59 kr, gina tricot

ballerinaskor - 129 kr, H&M

fina konfirmationsklänningen - 499 kr, indiska

Det var typ det jag köpte faktiskt och kanske något mer lite smått (tog inte kort på dagboken men jaja)

Nu ska jag visa er vad som blev köpt i stockholm

som jag har dragit ut på detta så nu är det väl dags...

denna bok, cirkeln

denna grymt fina maxiklänning - 199 kr, H&M

bikiniöverdel - 129 kr, Gina tricot
underdel - 79 kr, Stadium


visar er mer sen för nu ska jag och bror ner till ica.
puss hej! ♥

töcksfors

Uppddaterade väl inte igår om jag minns rätt?
Farmor och farfar är iallafall här och förut var vi i töcksfors när jag fick med mig två par jeans och en fin sommartopp. NU räcker det med shopping fram tills år 2831974 eller något? ;)
Pappa och jag gick också in på expert och köpte systemkamera, väska till det och sånt som är min konfapresent och jag får den om 7-8 veckor för det är typ då vi åker utomlands och då vill man ju ha fina bilder.
Men ÅH SÅ JAG LÄÄÄÄNGTAR!!!!

detta lite transparenta linne - carlings

dessa mörkblå jeans med medelhög midja - carlings

och dessa mellanblå jeans med normailhög midja - carlings

Yes, det var mina köp idag!

en längtan

Vädret idag har verkligen varit helt fantastiskt!! Hoppas det håller i sig nu då. Imorgon kör jag på något ganska slappt och som man inte svettas isönder i.
Borde visa vad jag köpt någon dag också. Egentligen skulle jag ju visa det igår eller nåt men hittade inte kamerasladden så det gick inge vidare men nu tror jag mig veta vart den kan finnas så jag fixar det imorgon.
Det var någon som kommenterade och ville se min konfaklänning, vet tyvärr inte vem eftersom kommentaren var anonym, men iallafall så kommer också den på bild då.

Inte länge kvar till sommaren nu om man tänker efter. Och det lär ju kännas som sommar om det fortsätter såhär. Detta låter helt konstigt men Årjäng är faktiskt FINT den här tiden om året för då har alla körsbärsblommor (skulle tro att det är det?) slagit ut och allt är så himla fint då! ♥
Tyvärr tror jag inte att jag kommer bada här förens jag har fått sommarlov för vill hinna bli frisk på riktigt först och sen så vill jag inte riskera att bli sjuk igen innan jag åker utomlands eller ska hitta på nåt annat.
Nej, nu får detta inlägg gå mot sitt slut så skriver jag mer imorgon.
KRAM!

bild lånad från trumblr


soligt väder gör mig så glad!

Dagen på skolan har gått snabbt. Efter det gick jag och Moa hem till mig och jag har blivit lite bränd i nacken. SÅ himla skönt!
Moa ska åka hem om ungefär 20 minuter och tio i fem kommer mamma och hämtar mamma mig så sticker vi på utveckligssamtal. Det är så sjukt segt och jobbigt så jag dör. Sitter man och nickar och ler så går det väl förhoppningsvis snabbare....
När jag kommer tillbaka hem igen så blir det iallafall pyttipanna med stekt ägg vilket jag älskar!!!

Yes yes, nu har jag och moa lite.. crazy times så ses typ....sen ;)



Kolla hur OTROLIIIIIIIIIIIGT söta vi är!! Vill ni inte slicka oss i näsborrarna lite?? :D

hur man skulle kunna matcha de kommande skorna...


Jag är lite väl uppe i detta med mina efterlängtade jeffrey campbell skor men kolla hur snyggt man kan matcha dem. Solglasögonen ägen jag redan men väskan och klänningen skulle jag bra gärna vilja ha men inget som jag är helt besatt av. Har nyss varit och shoppat ju så nu får det räcka för ett tag. Kan föresten ta och börja fotografera allt jag köpt snart.
Men vad tycker ni om outfiten ovan? HISS/DISS?


darlings

Har nu beställt mina älsklingar som kommer hem till mig inom ett par dagar. Kommer dock inte använda dem förens till sommaren vid mer speciella tillfällen (typ skolavslutningen, albins student och såklart konfirmationen). Efter det deremot ska de användas FLITIGT!!

Sitter iallafall superförkyld/lite febrig i köket med pappas, nu mera kallad min, baseballtröja som är skön som korvspad sånna här dagar och myser. Jeansshorts och gult linne är också på.. Hehe.

Mer eller mindre en outfitbild. Inget speciellt precis, är sjuk så vill av någon  dum anledning springa runt i shorts.... Min hjärna funkar inte särskilt duktigt då jag är krasslig

sämre idag

God morgon mina fina!

Hur har eran morgon varit? Min har varit ganska usel.. Vaknade vid 10 tiden efter att ha somnat - vaknat - somnat - vaknat, hela natten och idag har jag 38.8 graders feber. Halsen gör ont som *** och näsan är fylld med torkat snor (GOOD TO KNOW!). Klockan 11 får vi gäster. Får helt enkelt piffa upp mig nu och sedan är det bara att göra sig iordning lite hastigt.
Idag ska jag beställa Jeffrey campbell skorna eftersom det inte fanns någon butik som hette DNA i stockholm som vi hittade.... -.- Men jaja, vi beställer dem ju nu så det blir bra iallafall. Bara de passar men det borde de efetrsom jag mätte fötterna och höll på igår x)


köpte ju en snygg JCS t-shirt efter musikalen också.

RSS 2.0