Never kiss the sun goodbye



Även fasst bilden ser lite mörk och mystisk ut så är inte denna dag det. Har Jojjo och Ullis på besök och deras familj + min morbror.
TREVLIG MIDSOMMAR KÄRASTE!


N I G H T F L O W E R


tog bilden iförrgår. Gillar't!

Hade två olika outfits idag...

Sitter på bussen nu.


pic 1: klänning - lindex │ skärp - gammalt │ armband - SOLOtidning
pic 2: linne - gammalt som gatan │ shorts - H&M │ tjocktröja - cubus

Sov med flätor inatt så därför är håret mitt lockigt/vågigt. I like it!


shopping idag


munktröja. Har ingen och har velat ha det ett tag så passade på idag. Skönt att ha med på resan också. cubus, 199 kr

shorts. Har inga svarta vilket är nödvändigt då det passar till precis allt. cubus, 149 kr


vilken dag!

Imorse åkte jag och min fina mor till Lennartsfors för att köpa någon keramikskål till en vi känner som ska gifta sig. Tog även bilder nedanför utanför icabutiken där. Inte visste jag att det var SÅ fint där....
Vi åkte sen till en strand och fikade och där åt vi frukost (nybakat bröd, melon och jordgubbar! ♥) och sen drog vi oss mot töcksfors. Där hade jag 100 kr på en "check" så blev så att jag köpte två saker på cubus men fick ändå betala 248 kr extra.... Kan alltid skylla på att de sakerna var nödvändiga. Visar de i vilket fall i nästra inlägg.
Ikväll vid kvart i åtta tar jag en buss till mina kära sysslingars sommarställe så hänger jag där tills på fredag. Ni får något tidsinställt att nöja er med under tiden.


W.I.P


Har bara t-shirten kvar att måla nu och vette katten hur jag ska göra den....


tre böcker

 

tre böcker jag lånade senast jag var på bibblan. Har läst de som är på den översta och den understa bilden. "Söta pojkar är bara på låtsas" & "idolen".


studentkalas och beslutsångest!!

Tja!
Måste erkänna att jag tycker 'tja' låter väldigt töntigt att skriva men nu får det stå....
Har idag haft studentkalas för bror min sen tolvtiden. Så är väldigt trött just nu.
Imorgon åker Ola och Merle till tyskland och Albin ska skjussa dem så har svårt att bestämma mig om jag ska hänga med eller inte eftersom det är osäkert om vi stannar kvar lite i oslo efteråt. Det känns väldigt ovärt att åka typ 2.5 timmer dit och sedan direkt tillbaka bara för att säga hejdå. Dessutom är det så att vi åker jemifrån vid sjutiden och aa... Men vet inte helt ännu. Alltid kul att hitta på något annars lär jag väl bara sitta på mitt rum och läsa hela dagen eftersom vädret är skit här.

spelade monopol häromkvällen. Synd bara att jag och Merle åkte ut först så vi som hatar fotboll tvingades titta på det resten utav kvällen... ;)


idag får jag äntligen boken hungerspelen hem hit

morgon morgon!
Idag kommer Clara hit (ganska snart skulle jag tro) och snäll som hon är så lånar hon ut boken hungerspelen till mig så att jag har något att läsa under de tre veckorna som vi är utomlands. Annars ska vi väl ut och fota, skriva och göra allt annat kreativt och nördigt som vi älskar!! ♥♥♥♥♥
Ska också göra lite kladdkakor idag till albins studentfest imorgon. Men nu ska jag hitta på något...


sommarlovet är här!!

Idag slutade skolan över sommaren och så himla skönt det är. Efter att jag fått mina betyg (riktigt nöjd måste jag säga då jag förra året hade 195p och iår 252.5 p) och jag hängt kvar på skolan ett tag så gick jag, Merle, Ola och mamma och fikade på café Broms. Efter det var jag, ola och Merle inne på bibloteket och jag lånade tre böcker vars en av dem jag nästan läst ut. Strax där efter gick vi hem igen. Spelade lite kort och sånt.
Sen har jag mestadels läst och nu kollar jag på fotboll med familjen (HEJA SVERIGE!!!!). Jag kan inte påpeka att jag är särskilt intresserad men ändå.
Är det bara jag som inte tycker det känns som sommarlov ännu? Det lär väl kännas efter helgen då man slipper gå till skolan igen.

Imorgon kommer bästis hit under dagen och vid fyra tiden ska vi på studentuppvaktning till grannarna (- och vännerna).



Bild lånad från Olivia.
jag, alva, olivia, kaja, izabela.
- Jag hade egentligen de vita skorna med röda detaljer på men gosh så ont det gjorde i mina små fossingar efter att jag haft på mig dem ett tag så det slutade med att jag satte på mig ett par ballerinaskor iallafall.


dagar som passerat

Varför har jag inte bloggat nu då? Jo, i förrgår så blev vår dator helt genomstörd! Den började tjuta och ljudet slutade inte typ. Så sitter livrädd för att den ska börja tjuta igen. Men igår kom Merle och Ola och vi spelade monopol på kvällen och så. Idag tog Albin studenten så vi firade stort med farmor, farfar, Emma, Lukas, deras föräldrar och Jan (+ våran familj såklart). Och på söndag är det öppet hus här. Men ville bara säga det. Någon dag nu snart kommer bilder från det laddas in för nu ser jag att batteriet snart är borta.


svar på frågestunden

Efter att jag bara dragit på det sen i onsdags av någon anledningen så kommer iallafall svaren här och nu.¨

Hur skulle du beskriva din klädstil?
skön, flickig (oftast), uttryckande (t.ex: är jag glad blir det en färgglad blommig klänning och är jag sur, trött eller ledsen eller  något blir det mer något slappt och så som en munktröja..) 

Vad är ditt favoritplagg?
Hmm..., antingen en skön tröja för det är bara så otroligt skönt eller något fint. Jag gillar ju att klä upp mig så tror det är mina maxiklänningar eller nåt. Har ju en fin stickad kofta också...

Hur skulle du matcha en blommig kjol?
Dag: Ett slappt linne i vitt och söta ballerinaskor i en färg som finns med i kjolen
kväll: Ett färgglatt linne i en färg som finns med i kjolens blommor och gärna med djup urringning i ryggen och typ ingenting där fram och ett par jeffrey campbell skor till det.

Vad gör du med din hud? Vilka probukter använder du osv?
Tror på fullaste allvar att du driver med mig? Fram tills för några dagar sen gjorde jag inte ett skit med min hy. Det resulterar på mina vackra (-.-) finnar och pormasker på hakan.... Men började som sagt med Nivea Cleansing cream och Nivea Soothing toner och antingen är det inbillninge eller så har några finnar faktiskt gått bort...

Vad gillar du mest samt minst på din kropp?
Mest gillar jag mina käkben och ögon och minst mina lår.

Hur lång är du?
169 senast jag mätte mig men jag hoppas att jag växt yttligare eftersom jag vill bli 173 cm så att jag inte är kortast i familjen längre...

Har du några tips för de som vill bli bättre på att rita?
Det tråkiga svaret men som också är svaret; ÖVNING! För ett år sedan började jag med att måla med seriöst och ser en sån stor förändring...

för ett år sedan

nu... har kommit längre men är inte klar..

Hur kommer det sig att du blev intresserad av att rita?
Jag blev uppmuntrad till det. Jag har ju alltid gillat det och hållit på med det och när man fått beröm av folk så vill man ju fortsätta och utvecklas mer.

Vad är ditt favoritspel? (datorspel/tvspel räknas som spel)?
SIMS 2!! <3<3<3 Men vanligt spel är det nog monopol eller ett spel som jag körde idag men som jag dock inte kommer ihåg namnet på....

Vilken är din favoritbok?
Älskar böcker och har svårt att svara på den frågan. Jag läser så mycket och så ofta så jag kommer inte heller ihåg alla och jag blir helt lycklig och fast i så många olika. Men några jag blivit helt förtrollade av när jag läst dem är Twiligt serien, Harry potter böckerna, Engelforstriologin (fast bara två kommit ut ännu), Laura - flickan från havet osv...

Vad heter din favoritfilm?
Gillar lite udda filmer också och är ganska kär i 500 days of summer fast den känns ganska konstig och seg och aldrig riktigt kommer till sak. Men måset väl också säga Twilight serien efetrsom att jag var helt besatt då och har aldrig i hela mitt liv varit så kär som jag var i Edward Cullen och jag flydde typ från livet ibland för att få vara med han. Märker ni hur sjuk i huvudet jag var och hur mkt jag älskade filmerna/böckerna när jag säger så eller?!

Vilken är din favoritlåt och med vilka?
It takes a fool to remain sane - The Ark!!   Den har en mening och det ligger kloka tankar bakom den! ♥

Vad önskar du dig allra mest just nu (en SAK)?
Ingen aning. Ingenting tror jag. Behöver inget mer än det jag har. Kanske att jag ska vinna Ipaden på skolan?

Vad önskar du dig mest av allt just nu?
Att jag får ha en helt galet bra sommar med alla jag älskar!

Vem är din bästa vän?
Har flera nära vänner men vill inte ge dem titlar och SPECIELLT INTE här på bloggen. Ni som står mig nära vet vilka ni är! 

Hur många djur har du haft?
Fyra stycken - två kaniner, en hund och nu har vi en katt.


städdag - här kommer jag!

God förmiddag underbaringar!


Mamma väckte mig vid niotiden för att jag "verkligen behövde sätta mig upp och se nåt sååååååååååååå vackert". Visst var det helt otroligt sött, ett rådjur med dens lilla unge. Ungen kunde inte varit äldre än ett par dagar.

Idag ska jag städa mitt rum. Det är redan en nybäddad säng med fräscha överkast och allt det där som väntar på att få användas ikväll. Härligt härligt. Det är så himla underbart när man ser en sån klar förändring i rummet efteråt när allt är rent och så. Sen kommer ju Ola och Merle på tisdag och eftersom Merle är båda damm- och kattallergiker så är det ju extra viktigt.

Senare idag får ni äntligen svaren på frågestunden men inte i ett videoinlägg eftersom att det gick mer eller mindre SKIT!!-.-
Men nu är det lika bra att komma igång med allt.
KRAM!


tedrickande i soffan

God morgon ni underbara!

Sovmorgon idag så vaknade kvart i åtta. Dricker nu te i soffan och ska förmodligen ta några knäckebröd senare. Har idag på mig shorts, slappt linne och myströja. Ska kanske byta ut shortsen mot nåt annat. Känns så dumt att ha shorts på skolan. Trivs inte i det så mycket.
Har också hemkunskap idag och då ska vi göra pizzabullar. Så otroligt gott ♥

kolla vad fint kort moa tog igår! ♥♥♥


Sånt jag köpt men glömt att visa


Denna fina kalendet + penna köpte jag i tisdags.



Halva priset inne på scorett förra (?) veckan


Också halva priset på scorett vid samma tillfälle som skorna ovan.


Denna helt sjukt fina maxiklänning från indiska. Köpt också förra veckan tror jag...?


shopping inne på coop - oh yeah



produkter för huden, typ den första tar bort orenheter samtidigt som det är sminkborttagning, Den andra är ansiktsvatten, sen är det sminkborttagningsservetter och en sprutdeo.


Vilken härlig dag ♥

Hade tänkt mig på att lägga upp videon med svaren på era frågor förut men tydligen så är videoäcklet förstort för att laddas upp!!


Idag har Moa varit med mig hem. Efter att jag tvingat henne att blunda medans jag hittade på massa äckliga saker som hon skulle stoppa i munnen (typ olja, senap, peppar, oregano och socker var det i en blandning....) så gick vi till Årjäng och köpte Ben&Jerry ♥ Vi pratade massor också. Sen gick vi in på coop där jag köpte lite nödvändiga saker.
 
HAHHAHAHA, vi (okej, Moa) fick gå upp och hämta två skedar också så vi slapp fråga efter plastskedar som ändå går isönder. Så yes, gick runt med två skedar i fickan! :D



Inne på coop var vi lagom normala. Bilden förklarar ingenting om man säger så. Allvarligt, det här var ingenting. VI GICK VILSE INNE PÅ COOP I ÅRJÄNG!!!!
Kände lite kärlek till de här glasögonen men de var liiiiiite för små för att vara riktigt snygga så tyvärr.


Vad jag köpte visar jag i nästa inlägg. Kram


6e juni 2012

Idag har min bror studentbal så jag ska dit och fota en del och jag var tvungen att radera bilder från den vanliga digitalkameran också för mamma ville också ta kort.
Nu ska jag bädda min säng och skriva lite och sen får det nog bli en promenad.
Senare (efter tre pga att jag vill ha av mig alla slangar) så kommer jag svara på frågestunden i ett videoinlägg. Men det blir inget mer inlägg innan det.


Outfit från i lördags



Väst - lånad av Clara
linne - lindex
jeans - kappahl
halsband med kors - ingen aning


sjukhusdag idag

Idag har jag varit på sjukhuset. Tagit en sömnEEG och en dygnsEKG (så har fortfarande slangar och skit på mig...) Iallafall så var jag alltså tvungen att gå upp fyra imorse pga att jag skulle vara trött under EKG:n. USCH OCH FY säger jag bara!!!
Annars har jag käkat glass och inskaffat en ny kalender idag.
Har också hunnit med lite plugg nu på kvällen en timme.
Nu ska jag fota en del saker som jag köpt det senaste men som ni fortfarande inte sett. Kan ju vara lite kul för er om jag faktiskt håller mina löften någon gång ibland också...


FRÅGESTUND(!!)



Nu har jag frågestund här! Svarar på alla frågor på onsdag eftersom jag har mycket tid då. Fråga på nu, svaren kommer jag förmodligen svara på via ett videoinlägg.

(bilden är lånad från google)


3




Hur ska jag förklara de senaste dagarna?
Jag har druckit en del te, Anna-Ida har fått vara modell och jag har övar på att ta bilder.


hos vän

Sitter nu hemma hos min fina vän Clara och hennes lillasyster Anna-Ida och vi har druckit te och haft mys. Tagit en del bilder men de får ni se senare eller när jag kommer hem (imorgon alltså eftersom att jag sover här inatt). Sålänge får ni nöja er med bild från deras dator.

bilden är tagen av Anna-ida

2e juni 2012

Hej på er!
Snart sticker jag till Clara och har det trevligt. Vi kommer garanterat ta en del bilder och jag kommer förhoppningsvis lära mig lite inställningar osv.
Ikväll hänger jag också med på scenkväll. Senare får ni dagens outfit.
puss och kram, nu drar jag ♥


IIIIIIIIIIIHHHHHH

åh herre gud! Jag har fått min älskade underbara fina systemkamera nu! Imorgon kommer kanske clara hit. Nu laddas batteriet och sen kan ni räkna med bilder! ♥


10 sanningar om mig

01. Jag blir kär hur lätt som helst
02. Jag får lätt skuldkänslor
03. Jag har snusat en gång och kan lova att jag aldrig gör om det för det var då verkligen inte gott!!
04. Min humor är helt seriöst STÖRD! 
05.
Jag vill få barn ung (mellan 20 och 25)
06. Jag har inte tecknat, förutom på bilden då, på flera månader :(
07.  Jag älskar att köpa skor
08. Jag får kväljningar av sånt som luktar viol
09.
10.


idag är ingen vanlig dag för idag är det tuttes födelsedag nananananaaaa

God morgon på er!
Idag fyller min pappa år. Så vi har firat han nu på morgonen med presenter, smörgåsar och jordgubbs/godis tårta!! Dock är inte vädret det vackraste...
Hade en helt otroligt underbar dröm så ville inte vakna upp men var ändå tvungen till det ( en timme tidigare än jag skulle egentligen). Snart är det helg igen. Så himla skönt! Men ska sätta mig och träna en stund till soprovet nu på morgonen också.

saknar förra sommaren (och våra alltför onormala stunder) med dig så jävla mycket bästavän! ♥


RSS 2.0