fina dagar i stockholm

HEJ PÅ ER!! ♥ Tillbaka till lilla Årjäng igen nu. Trivs ju så bra i huvudstaden...
Musikalen med Ola Salo (JCS) var enormt superbra och en del shopping blev också av.
Jag har köpt:
* en bikiniöverdel
* en bikiniunderdel
* ett halsband
* ett läppstift
* tre nagellack
* en konfaklänning
* ett linne
* en maxiklänning
* ett par ballerinaskor
* en ny dagbok
Det var allt och jag är otrolgit nöjd med mina köp. Ni får se bilder på det senare, eller imorgon.

Mamma och pappa är på strandvik och firar men jag är hemma efetrsom jag håller på att bli sjuk... IGEN(!!!). Kan inte ens räkna hur många gånger jag varit sjuk iår. Ungefär hela tiden faktiskt.
Jaja, jag har en bra bok, cirkeln, att läsa och en kopp varm choklad så jag lider inte precis.

här ser ni det nya halsbandet och en litenliten del av maxiklänningen iallafall:)


New girl

Imorgon sticker jag som jag nämnt ett x antal gånger tidigare till Stockholm. Jag är så himla exited!!!
Nu ska jag och min kära mor njuta av ett avsnitt av New girl också.
Efter min visit i stockholm kommer nog en del nya fina inlägg som förhoppningsvis kan göra denna, just nu väldigt trista blogg, lite roligare....

Dessa skönheter alltså ... ♥

soprov om 26 minuter

Sitter nu i datasalen med franskagruppen. Tråkigt som fan kan jag lova men efter denna lektionen så har vi soprov vilket jag fruktar ännu mera... Jag kan provet ganska bra men osäker på vissa saker så måste läsa på det lite till.
Nu sla jag försöka få upp so:n så jag kan plugga på det lite nu också (oavsett att det är en annan lektion).
Ses senare idag ;)

why

Jag vet att jag inte gör lika många inlägg på bloggen nu för tiden. Kan tyvärr inte lova att det blir ändring på det för har konstant prov eller läxor och det är hela tiden någonting som hindrar mig. Jag har heller inte lusten till det just nu för om jag bara skulle vilja tillräckligt mycket skulle jag kunna sätta mig ner i tre minuter och skrapa ihop ett inlägg. Inspirationen kommer väl tillbaka snart men ville bara att ni skulle få veta varför jag uppdaterar så dåligt.
I övermorgon tar jag tåget till stockholm och ska på Jesus christ superstar och på dagen blir det shopping. Jag ska köpa ett par jeffrey campbell då(!!!!!). Mamma kanske betalar en liten del eftersom det blir konfaskorna men om hon inte gör det så är jag beredd att betala ändå (tror jag). Måste ju först prova så att de är i rätt storlek och allt.
Men jaja, nu ska jag plugga till soprovet och franskaglosorna som jag har imorgon.
KRAM!!

PS! Har ni beställt något från Fashion against aids kollektionen? Det har inte jag. Det är antagligen slut i butikerna också för nästan allt på hemsidan är slut och när sånna här kollektioner kommer blir det hysterikst....

Jag vill bara ge Bikbok en enda stor kyss!


Sitter ju och dregglar. Skorna, den gröna limegröna toppen och den vita skjortan blir förmodligen att inskaffa i huvudstaden till helgen!


min dag.mitt liv.mina ord

Har haft konfa idag. Efter den hängde bästis med hem så jag har liksom varit så onormal man kan vara och satt på mig peruk (brun lång), tog in värsta handukarna innanför tröjan och målade läppstift utanför munnen så mina läppar ser enorma ut. Ja, sen så gick jag runt så.... Mitt.liv.är.patetiskt.för.jag.är.en.patetisk.människa.men.jag.har.iallafall.roligt.under.den
.patetiska.tiden.!.!.
Yesyes vänner, nu ska jag spela sims och nörda mig i det denna lördagskväll. Imorgon bjuder vi på drama i kyrkan så ni som vill är mer än välkomna att komma och kolla. KRAM OCH PUSS!

varför är jag hemma så tidigt?

Har så sjukt ont i mitt huvud och får typ kväljningar eller det är jobbigt att svälja pga huvudvärken och har dessutom ont i sidan av... "magen" för det känns som när de stack in nålar i ryggen för att ta benmärgsvätska. Ska sova efter att jag skrivit dagbok och vänta på bättre tider!

Fixa till mig

Ska ner och duscha nu. Ska raka och skrubba mig och göra hårinpackning och annat bra. Imorgon funderar jag på mina nya byxor men jag är ju så himla blekbent och det känns underligt med BUS på benen så de är helt oranga... eller ja, BUS blir så fail bara. Jaja, mina ilandsproblem får jag ta tag i själv. Nu ska jag ner och göra mig iordning och läsa på Shakespeare medans jag dricker te.
PUSS OCH KRAM MINA VÄNNER OCH FIENDER! ♥♥♥

bild lånad från google

stockholm visit om 8 dagar


Lite av vad jag ska köpa in i stockholm. ÅH så jag längtar, helt galet!
Ska köpa in en virkad väst, ny bikini, fint halsband, skjorta och färgglada shorts bland annat. Lite mer också men ja, you get it.


prickig kjol och färgade naglar






hehehe, kände ett tvång (eller bara lust) att lägga upp den sista bilden för att jag har en crush i dessa solglasögon  ;)

linne - bikbok
kjol - Lindex
strumpbyxor - kappahl
ring med kors - bikbok
ring med blå sten - indiska
solglasögon - lindex

nytt i garderoben


supersnygga korall/persikofärgadebyxor ♥

blaserad (heter det ens så???) kjol som jag älskar!!

sveriges vackraste klänning EVER(!!!!!!!!) så himla fin. Är kär i den.
vit bh, har inte haft nån (vit då..) sen min senaste gick isönder-.-

nya solbrillor

2 fina nagellack i 2 fina knalliga färger.


Nu ska jag läsa på Shekespeare mina vänner. Ha en bra kväll!

tränat i simhallen med moder

Tja på er! :) Haft en bra dag? Skoldagen har varit... annorlunda. Efter plugget stack jag iallafall hem och vad **** var de tför väder ute? Snö/sol/dimma/regn/hagel?! Vid sju tiden stack jag och mamma till simhallen och simmade ett tag. Kändes riktigt gött och ska verkligen ta och komma igång med träningen nu. Simma en gång i veckan och ut och röra på mig MINST varannan dag.
Nu ska jag smörja in mina enormt torra händer, kolla på big brother och sen sova. Ska nog göra några mattetal och öva in lite av franskaglosorna också.
KRAM och godnatt! ♥

Några dagars gammal bild och tro inte att jag försöker vara sådär supersnygg eller nåt ;) HEHEHHEHEHEHEHHEHE...

new



Dessa nya lurar var vi nere och köpte förut. Ganska bra, inte världens bästa men ändå... rätt bra :)

Nu är Moa här så vi sitter och snackar om allt.
hejdå, puss och kram

I need a hero

Ska snart ta en dusch och sen fixa till mig. Sitter ju i slappjeans och ful tröja liksom. Måla om naglarna och bara bli allmänt fräsh.
Clas med familj kommer hit sen på middag så vi träffas igen vilket alltid är lika kul.
Vet att detta blev ett kortisinlägg men har inget att skriva om (iallafall som jag vill att ni läsare ska ta del av - därför finns dagböcker) men jag visar antagligen en dagens outfit sen. Sålänge blir detta ett sånt där tråkigt textinlägg.

15e april 2012

God morgon!
Imorse vid halv nio stack jag ut på en powerwalk. Det var riktigt ppfriskande faktiskt trots regnet. Kan liksom tänka mer i regn..
Lyssnar på soundtracket till footloose. Blir glad av musiken ;)
Kram

Headset från Philips

image description

De här hörlurarna från expert skulle jag vilja kolla närmare på då mitt hedset gått isönder. Jag och pappa ska kolla på ett par lurar till veckan och vill helst ha vita så hoppas på nåt sånt här eller liknande.
Nej, ska nu sussa ett par timmar innan jag ger mig ut på en joggingtur imorgonbitti.

Keeny Wormald

Efter att ha njutit av Footloose för andra gången idag och hjärtat fått ett extra skutt på precis samma ställe i filmen igen så känner jag mig sådär deppig då filmen faktiskt är slut. Väl danssugen och på att få krama om Kenny Wormald som spelar en av huvudrollerna i filmen (han är ju så sjukt snygg och dessutom är han snäll .. heh, känner han ju så bra menar jag. Okej, i filmen är han snäll!!!)  
Ni får en två bild(er) och sen gör jag ett till inlägg innan jag går och lägger mig. KRAM!


oj, råkade dreggla lite.. ;)

Dagboksnotering

" Jag undrar vad det är människan strävar så hårt efter. Man vill komma så högt upp i karriären som möjligt och vill att alla ska gilla en så man ändrar på sig själv för att göra andra nöjda men vad är priset?
Vi alla kommer att dö en dag, oavsett om vi vill det eller inte, så handlar verkligen allt om att bli ihågkommen?
Speciellt som "hon som levde för sitt jobb" eller "hon som var så snäll för att hon gjorde som andra ville".
Såklart man inte vill bli bortglömd men kan man inte bli ihågkommen som "hon som följde sitt hjärta" eller "hon som levde varje dag som sin sista".
Jag vill vara en förebild och det kanske är just det så många strävar efter fast på fel sätt.
Jag ska göra det, rätt, men på mitt eget sätt ".


Röda läppar



blus - gina tricot │haremsbyxor - monki

stockholm shopping



dessa två över är från gina tricot

från monki
De nya conversen, lite lortiga redan men längtar tills de är riktigt sådär 1års slitna!

De två andra sakerna kommer i nästa inlägg eftersom det är dagens outfit :)

14e april 2012

Vädret är toppen och en glad Lisa i sovkläder sitter i soffan och drömmer sig bort.
Åkte ju bort till stockholm i onsdags och säger bara det att jag åkte dit för att pappa skulle vara med på tv4. Sen blev det en del kassar med hem igen. Köpte nya converse (vita) och gosh vad folk skämtar om det eftersom det blev en hit i rutan. Men det blev också de fina haremsbyxorna från monki, en stickad tröja från monki, en mintgrön stickad tröja från Gina, en mintgrön magtröja med vitt tryck på från gina och en vit ärmlös blus från gina.
Ni får se bilder sen men vilka dagar!
Var igår på moderna museét och kollade på min bild och kände mig som en mes bland vissa andra där. De var ju skitduktiga!! Jaja, när jag kom hem igårkväll så hade filmen jag vunnit, footloose, kommit så ska se på den ikväll tror jag.
Idag kommer bästis hit så ska vi hitta på nåt, hörs snyggos!

PS! Ni får bilder på allt nyinköpt senare.

sjukling in the house

Tyvärr åkte Jojjo och Ullis hem imorse eftersom att jag fick magsjukan inatt och uschamejen... Har inte spytt sen 10 tiden imorse så det är ju bra och jag drar ju fortfarande till stockholm imorgon. Kommer kanske må piss litegranna men ska sova mycket på hotellet då vi kommer fram imorgon.

Jag har börjat få utslag på kroppen också (mest på armarna) så jag har tagit allergitabletter och nu vill jag bara vara frisk för har varit sjuk i princip hela 2012. Alltid är det nåt med mig. Att det är nåt med en i 4 månader är ju inte normalt!!!
Nej, nu ska jag kolla på top model sverige!

09-04-12

Hej mina fina!
Jojjo och Ullis är här och vi ska strax spela lite skitgubbe och så. Mysigt att ha de här.
Ville bara uppdatera er och visa att jag lever.

fick tubhalsduken av dem! ♥

smaken är som baken men här är de...


de är lite finare i verkligheten men visa ser lite spyiga ut också faktiskt. Osäker på smaken också en eeh, what the hell!? Det är ju påsk och smaken är som baken, delad! ;)

femton minuter

Om ungefär 15 minuter så ska jag dekorera mina fina cupcakes.
Ehh, något stört har hänt med texten och
jag kan inte få bort det. Det ser bara jätteskumt ut....
Ha det bra, får se om det blir så i nästa inlägg också?


cupcakes

Trodde jag och Tutte skulle åka iväg och handla men tydligen är han ute och går nu... Jaja. Idag ska jag försöka mig på att göra påskcupcakes. Ni får se bilder sen när de är klara. Det blir kladdkakssmet med fin färgglad topping över. Åh, ibland gillar jag att baka (men då vill jag vara ensam av någon anledning...) och nu ska det bli så kul eftersom man får använda sin fantasi i det hela.
Senare idag kommer Jojjo och Ullis med sina föräldrar hit så det ska bli kul att träffa de igen!!
Nu blir det en dusch för min del och sen hoppas jag på att få komma iväg och handla.
KRAM!

Morgonbild, iförd nattröjan och morgonrocken...

soffhäng och trevligt sällskap

Tjena på er!
Gårdagen bjöd på en fantastisk film med många tårar (dock inte den bästa filmen att se i 3D kanske...) men ändå värt varenda öre (okej, nu var det så att min vän Moa bjöd mig men iallfall, skulle jag ha betalat så skulle det vara värt det ;D). Efter bion så var vi lite lagom normala och jag stod och dansade på en parkeringsplats (skulle inte förvåna mig om folk trodde att vi var fulla eller något men det var vi INTE!!). Det var två äckelgubbar däremot som ville att vi skulle sätta oss i deras bil och typ skrek efter oss och UH men då kom Olivias moster som våran hjälte där i sin hjältebil och räddade oss. Hehehehhehee..
Vi hyrde filmen Brides maids som var helt ok. Inte den bästa filmen men enligt mig en rätt rolig film om man är på det humöret. Vi åt hemgjort nattpizza som Leena hade gjort degen till och vi fick "dekorera" vår egen pizza.
Jag somnade ganska fort när filmen sattes på men vi såg resten av den på morgonen också.
Men nu, hemma igen, och ska bara njuta av dagen. Dricka te och rita. Det är väl livet det.
KRAM!

Nya skor, sportbag och en dag i Arvika

Stack imorse till Arvika med mamma eftersom jag skulle ta magnetrönken. Säger bara detta: Ni kan INTE(!!!) ha klastrofobi om ni ska göra det för det var nära att nästippen nuddade "tunneltaket". Man ligger typ i ett trångt litet rör...
Men efter det så åt vi god och fräsh lunch på "Olssons brygga". Sen köpte vi lite saker till Merle som fyller år på fredag och jag fick med mig ett par gympadojor (ska promenera i dem mycket) och en sportbag som var väldigt behövlig. Brukar springa runt med en icakasse då jag har gympa eller bad eller nåt så detta blir bra.
Vi fikade på Nordells och hälsade på mammas moster Värna :)
När jag kom hem igen så har jag städat mitt rum så det är rent på lördag då Jojjo och Ullis kommer hit!

Imorgon sticker jag till Karlstad med tjejerna och ser på Titanic i 3D och sen sover vi hos Olivias moster Leena och tar bussen hem på morgonen igen.
Kommer alltså inte bli uppdatering särskilt mycket denna veckan då jag kommer hem på fredag igen (uppdaterar då) men på lördag kommer som sagt J & U och stannar några dagar och sen på onsdag sticker jag till stockholm med mor och far och är där några dagar så ni förstår min frånvaro. Uppdaterar kanske med pappas mobil någon gång.
KRAM! ♥

kärlek till dagen

Min dag har varit toppen! Eller iallafall efter skolan. Då drog jag och resten av tjejgruppen till Karlstad föär att se på en gång i Phuket. OTROLIGT rolig film. HAHA! Men väldigt bra också...
Köpte lite saker som jag verkligen gillar. Speciellt två av sakerna.
Den rosa väskan från gina och en t-shirt från gina (blusen fanns tyvärr inte kvar). Och sen på BikBok köpte jag ett enkelt vitt linne för det har jag faktiskt inget. Eller jo, ett men det här är mer löst och transparent.
Riktigt nöjd!
 Väskan är mer chockrosa och inte lika mesrosa som den ser ut men man kan inte ta bort blixten på vår kamera...
detta vita simpla men fina linne


Denna snygga tischa ♥

vilken är eran favorit? :)

jag vann!!

WIIIHOOO!! Jag är sååååååå lycklig nu! Kollade nyss in på min mail och såg ett medelande som jag klickade in på... För ett tag sedan var jag med i en tävling på blogg.se framsidan där 10 stycken (av flera tusen) kunde vinna footloose som jag tycker är såå himla bra och gissa vad det står i mailet??
Jo...

"Hej Lisa! Vi på blogg.se har det härliga nöjet att informera dig om att du vunnit en DVD med filmen Footloose. För att du skall kunna få din vinst behöver vi ditt namn och din postadress så vi kan skicka vinsten till dig. Tack för att du medverkade i tävlingen! Ha en trevlig dag, MVH Alexandra, blogg.se"

Har aldrig vunnit någon tävling förut så det här känns helt ok SUPERBRA!!
Fick ett till mail för detta var skickat för några dagar sen där det stod att de gav mig några dagar till för jag hade inte svarat så såg detta nu som tur var och det andra skickade de i morse så nu hade jag tur!!
Åh, glad jag är. Tänkte ju dessutom beställa den från cdon.com för ett litet tag sedan. Yesyes, glad att jag vunnit en tävling så det GÅR faktiskt att vinna (även om detta bara handlade om en film...)

karlstad x2

Hade egentligen inte planerat att hänga med tjejgruppen till Karlstad imorgon men gör det ändå. Så vi ska se på "en gång i phuket" och det blir nice ;) Ska försöka dra mig in på gina redan imorgon faktiskt för det är så sinnessjukt hur gärna jag vill ha dessa saker (jag visade tidigare ni vet) NUNUNUNUUUU!! Hehe...
Så tror jag ska äta snabbt som busen så jag kan smyga (höh..) iväg efter det eller nåt.
Fick 50 spänn i mynt av min snälla storebror förut. Eller okej, jag kommer tassande in på tå i hans rum och bara "Aaaaaaalbiiiin, asså om du känner att din plånbok är alldles för tung och du känner att du vill lätta din börda så finns jag här... " *Öppnar min plånbok* och säger "fattiiig kvvinnaaaa". Han börjar typ skratta och bara "ja.., den är rätt tung faktiskt och sen ösar han ut 50 riksdaler i mynt där på bordet och bara "HÄR!!!":DDDD
Så nu har jag 50 spänn att köpa typ läppstift för eller nåt ;) Hehe..
Okej, detta blev ett masinlägg men bortsett från allt jag skrivit över så ville jag bara säga... HEJ!

byter......

Min blogg ser förfärlig ut nu okej!? Den kommer göra det ett litet tag så jag fixar det senare. Hehe... bara så att ni vet om detta.
kram

3

 

okej, hehe, det blev dåliga bilder men detta är det. Skjortan är mer transparent och inte lika vitaktig som den ser ut där....
Kom ju på att jag vill ha ett snyggt rosa läppstift att matcha resten med och de har så billiga och fina. HEHE ;)


saftdrickande och poesi

Tjenare tjenare gullegrisar! Dricker saft och känner mig allmänt poetisk nu. Vill bara skriva dikter och sitta och läsa gamla fina brev och böcker. 
Jag har tvingat båda mina föräldrar att köpa avokado till sen för hela dagen har det riktigt vattnats i munnen på mig av tanken på avokadotärningar med litelite citron över.... Åh!
Under dagen har jag varit skrattig och pratglad (haha, har pratat snabbt som tusan ;D). Går och längtaaaaar tills stockholm hela tiden också men jag tror att jag ska köpa en transparent blus och en neonrosa väska från gina innan jag ska dit också. Hehe... (kan ju tyvärr inte visa här eftersom deras hemsida gör så man inte kan kopiera eller nåt...) men ni får se på torsdag för då köper jag det troligtvis :)

veckans blogg - vinnare


och vinnaren blev......... (*trumvirvel*)



ELLEN!! Grattis fina du :)

cardigan




ur min garderob

Med hjälp av min nya kategori får ni då och då små inblickar av olika klädesplagg ur min garderob.


Har även två hyllor med lite kläder över men tog av någon andledning inte med dem på bilderna..

vilken liten skärm

Datorn hackar upp sig så att skärmen blir liten så man knabbt ser vad jag skriver nu men i vanliga fall brukar jag veta hur jag storar upp det igen men nu har den hackat massor så den går inte tillbaka. Blir så sur!!
Brygger te nu och sen ska jag se på nya sesongen av teen mom medans jag pluggar.

Till Maja(!!): Såg ditt sms men har inga pengar och måste som sagt plugga. Hoppas vi kan ses någon annan dag, kram ♥

Jo, vill bara medela att det är snöstorm här!! Och vart i hela friden kom det ifrån. Har så in i bombens ont i min mage också...

010412

God morgon världen!
April idag, och vad ska ni hitta på? Jag ska ELDA (!! -.-) hela dagen eftersom det blåste för mycket för det igår. Antagligen kommer också mamma göra årets aprilskämt på pappa som hon gör varje år, HAHA.
Egentligen beheöver min dag tillbringas med läxor och lite "ta hand om dig själv"-tid men icke. Hoppas jag får tid över sen iallafall eller så kan jag ju alltid höra med mamma om jag kan gå tidigare eller nåt.
Rensade min garderob ordentligt igår och har fortfarande rätt mycket kläder men inte alls lika mycket som innan eftersom en svart sopsäck far iväg till en second hand butik.
 


RSS 2.0